Sunday, 21 October 2012

Hari Pertama Dalam Dunia Blog

Tanggal 22/10/2012 aku try menceburi bidang yang diminati ramai .. Iaitu 'BLOG' .. Oh ye ! diminati ramai ke ?? tak tahu la nak cakap macam mana .. tapi , ada orang yang suka blog and ada jgak orang yang anggap blog ni leceh .. tapi , bagi aku ber-blog ni bukan senang .. perlukan kesabaran yang tinggi .. nak update blog pulak .. kene la ikut mood .. tapi, it's okay .. aku sanggup hadapi perit getir bersama-sama dgn blog yang aku miliki sekarang ni ..*cewahh .. ayat power .. cam puitis jek .. haha ..aku harap , aku boleh teruskan ber-blog dengan bantuan dari tutorial Cik Lyssa Faizureen ni .. Aku stuju buat blog ni pun sebab Cik Lyssa .. bile tgok je blog dia .. tangan and otak aku terus rasa gatal jek nk daftar new blog .. tapi , apakan dayaku .. aku kenelah berperang dalam dewan exam dulu sebelum daftar account blog .. Oh ye !! lupa lak nak bagitau , aku ni 'mantan' calon Penilaian Menengah Rendah ( PMR ) tau .. da pencen dari jdik calon sejak 16 Oktober 2012 .. so , buat masa sekarang .. aku tunggu masa nak ambik result je la .. *nervous lak bila ckap pasal result ni .. doakan ye !! .. jadi , i've to beautify my new blog .. dengan menggunakan tutorial Cik Lyssa .. Tataa.. See You Guys Later .. Assalamualaikum ..

No comments:

Post a Comment

Haa komenlah ! Tak nak komen satu, komen dua pun boleh ☺️