Thursday, 29 November 2012

Isteri Solehah , Suami Sayang ^_^


WAHAI KAUM HAWA..

••► Jika benar kau kasih dan cintakan lelaki itu

»» Setialah kepadanya
»» Hormati kepadanya
»» Mencintainya sepenuh hati
»» Berlaku jujur kepadanya
»» Sentiasa disisinya
»» Hargailah dia
»» Jagalah maruahnya
»» Bersabar dengannya
»» Terimalah & cintailah kekurangannya
»» Jadi seorang ibu yang mithali kepada anak-anaknya


Okey .. Muqaddimah kat atas ni .. bukan nak tunjukkan yang Azy ni nak menggatal ke ape ..
Just nak share dengan semua readers .. 
Khasnya , bagi wanita @ kaum hawa yang akan bersuami dan amnya bagi kaum lelaki yang akan beristeri ..
InsyaAllah Azy nak jadi macam yang kat atas tu . 
Tak salah kan kalau kita bercita-cita nak jadi isteri solehah ? 



4 comments:

  1. waaa...ayie suka dgn kata2 tu..

    kan best klu semua wanita mcm tu..menghargai lelaki terutama yg sah jadi suaminya :)

    ReplyDelete
  2. @Ayie Abas yupp .. tak de gune kite mnghargai lelaki yang belum tntu milik kite .. ^_^

    ReplyDelete
  3. eca follow blog ni sambil baca entry :)

    ReplyDelete
  4. @eitcha,IM thanks eca .. jan lupe datang sini lagi .. hehe :D

    ReplyDelete

Haa komenlah ! Tak nak komen satu, komen dua pun boleh ☺️