Sunday, 24 January 2016

Header Baru


Alhamdulillah. Selesai tukar header hehe. 

Dah lama pasang niat nak tukar tapi entah kenapa harini digerakkan hati untuk buat header baru. 
Header lama dah berkurun dah. Itupun ada sorang adik yang baik hati tolong buatkan. 

So, sekarang dah besar. Header boleh buat sendiri dahh haha. 

Header kali ni memang simple aje. Pink. Sesuailah dengan template blog. 
Bila dah tua ni, dah tak suka benda benda yang complicated. haha
Lebih gemar kepada something yang simple but nice. 


Ni header lama. Nampaklah dia punya childish tu dengan gambar kartun muslimah haha.


Yang ni pulak current header. Simple aje. Less is more :)

No comments:

Post a comment

Haa komenlah ! Tak nak komen satu, komen dua pun boleh ☺️